Oprydningsjobs der sletter midlertidig systemdata permanent
| Indholdet på denne side er senest opdateret til F2 version 13. cBrain arbejder på højtryk med at levere den nyeste dokumentation af F2. I mellemtiden kan du læse om de nyeste funktioner og ændringer i vores release notes. |
Følgende oprydningsjobs sletter systemdata og midlertidige filer permanent fra databasen. Organisationens originaldata påvirkes ikke.
| Ingen af de følgende oprydningsjobs kan konfigureres. |
Oprydningsjob: Slet delvist oprettede PDF-filer permanent
Jobbet sletter PDF-filer, der er slået fejl under genereringen i F2 og derfor kun er delvist oprettede. Dokumenter bliver automatisk lavet til PDF-filer i F2, så de for eksempel kan blive vist i modulerne F2 Manager og F2 Manager 2. PDF-filer, der kun er delvist oprettede, er ikke tilgængelige i brugergrænsefladen. Processen foregår derfor kun på serveren.
Oprydningsjobbet sletter delvist oprettede PDF-filer permanent, når de er mere end 24 timer gamle. Jobbet sletter ikke originaldata.
Oprydningsjobbet kan ikke konfigureres.
Oprydningsjob: Slet midlertidige kopier af dokumenter permanent
Jobbet sletter midlertidige kopier af dokumenter permanent fra databasen, som F2 har oprettet for at køre optimalt i forbindelse med dannelse af rapporter.
Midlertidige kopier er ikke tilgængelige i brugergrænsefladen. Processen foregår derfor kun på serveren.
Oprydningsjobbet sletter midlertidige kopier permanent, når de er mere end 24 timer gamle. Jobbet sletter ikke originaldata.
Oprydningsjobbet kan ikke konfigureres.
Oprydningsjob: Slet udløbne brugersessioner
Jobbet sletter udløbne brugersessioner.
Når en bruger logger ind i F2, opretter F2 en brugersession. Dvs. at der oprettes en registrering i databasen af, at brugeren er forbundet med F2. Når brugeren logger ud af F2, udløber sessionen.
Oprydningsjobbet sletter udløbne brugersessioner samme dag, som de udløber.
Oprydningsjobbet kan ikke konfigureres.
Oprydningsjob: Slet udløbne dokumentlåse
Jobbet sletter dokumentlåse, der er udløbet eller ikke længere eksisterer.
F2 opretter en dokumentlås på visse elementer, når en bruger åbner og redigerer elementerne. Dokumentlåsen forhindrer andre brugere i at redigere samme element samtidigt.
Følgende elementer låses med en dokumentlås, når en bruger redigerer dem:
-
Akter
-
Kommentarer i et godkendelsesforløb
-
Sagsskabeloner
-
DBAppSettings (Dialogen ”F2 Konfigurationer”).
Jobbet sletter dokumentlåse, der er udløbet. Som standard udløber en dokumentlås efter 12 timer. Herefter kan andre brugere ”overtage” låsen og redigere det pågældende element.
Oprydningsjobbet sletter udløbne dokumentlåse samme dag, som de udløber.
Jobbet sletter også dokumentlåse uden en eksisterende brugersession. At brugersessionen ikke længere eksisterer, vil sige, at den er blevet slettet af jobbet Slet udløbne brugersessioner.
Oprydningsjobbet kan ikke konfigureres.
Oprydningsjob: Slet dokumentlåse for deaktiverede brugere
Jobbet sletter dokumentlåse, der blev oprettet til en bruger, som er blevet deaktiveret. Se Slet udløbne dokumentlåse for en beskrivelse af dokumentlåse.
Oprydningsjobbet sletter dokumentlåse fra deaktiverede brugere samme dag, som brugeren deaktiveres.
Oprydningsjobbet kan ikke konfigureres.
Oprydningsjob: Slet udløbne statusser fra modulet Metadata Remover
Jobbet sletter udløbne statusser, som bruges af modulet Metadata Remover. Statusser fra Metadata Remover udløber, når de dokumenter, modulet har renset, er blevet afsendt.
Oprydningsjobbet sletter udløbne statusser fra Metadata Remover samme dag, som de udløber.
Oprydningsjobbet kan ikke konfigureres.