Nulstil personlige indstillinger ved login
| Indholdet på denne side er senest opdateret til F2 version 13. cBrain arbejder på højtryk med at levere den nyeste dokumentation af F2. I mellemtiden kan du læse om de nyeste funktioner og ændringer i vores release notes. |
Det er muligt at nulstille dine personlige indstillinger, når du logger ind. Hold Ctrl nede, mens du logger ind for at få vist dialogen ”Nulstil personlige indstillinger?”. Hold Ctrl nede, indtil dialogen åbner.
| Hvis rollevælgeren vises ved login, skal du holde Ctrl nede, umiddelbart før du klikker på knappen Fortsæt. Vises rollevælgeren ikke, skal Ctrl holdes nede, umiddelbart før du klikker på knappen Log ind. |
Klik Ja i dialogen for at nulstille dine personlige indstillinger. Du kan klikke på spørgsmålstegnet i dialogen for at se, hvilke personlige indstillinger der nulstilles. De berørte personlige indstillinger gennemgås også i tabellen nedenfor.
| Type | Beskrivelse |
|---|---|
Generelle indstillinger |
|
Indstillinger i hovedvinduet |
|
Lokal lagring (cache) |
Lokal lagring af:
|
Diverse |
|